Om Anna

Anna er frilansdesigner og eier av MARQ, et lite designskollektiv med base i Oslo. Hun er drevet av å lage tilgjengelige og gode produktopplevelser og har gjort dette siden 2014.
 Hun har erfaring fra en rekke ulike bransjer, blant annet mobilitet, fintech, dataplattformer og offentlige tjenester.

Anna har opprinnelig utdannelse i antropologi fra UiO og økonomisk styring fra NHH. Hun har lært designfaget gjennom kurs, jobber, oppdrag og på grunn av en brennende ønske om å gjøre digitale opplevelser mer innbydende og vennlige for folk flest.  

Erfaring

2019- Nå

MARQ

Eier og UX Designer

Som UX-designer hos MARQ tar Anna på seg prosjekter med forskjellig omfang. På prosjektlisten har hun blant annet DNV, Unacast og Ferdia. I tillegg til dette tilbyr hun også WordPressbasert design og webutvikling til mindre aktører. 

2016 - 2019

Itera

Digital Designer

Som digital designer hos Itera jobbet Anna i flere digitale produktteam som innleid konsulent. Hun lagde funksjonalitet til nettbutikker, prosjektstyringsverktøy og statistiske applikasjoner.

2014 - 2016

TIETOEVRY

Interaksjonsdesigner
Som in-house interaksjonsdesigner i EVRY designet Anna digitale grensesnitt for nettbank, administrasjonskunder og flere økonomiske verktøy som var en del av EVRY Suite. Hun jobbet også med grafisk design for markedsføring av disse applikasjonene. 

Nøkkelkvalifikasjoner

Design systemer
UX/UI 
Brukertesting
WordPress utvikling 
Visuell design
WCAG 2.1