BusNetwork & BusBusiness for Ferdia

Ferdia leverer et digitalt økosystem for private busselskaper bestående av ulike applikasjoner for bestilling og administrasjon av busser.

I dette prosjektet ønsket Ferdia å levere to apper for to forskjellige nye brukergrupper: bussbestillere (BusBusiness) og små busselskaper som ønsker å ta imot og kjøre turer fra de større selskapene (BusNetwork).

Anna ble hyret inn til denne oppgaven som UX designer. Ansvaret hennes var å lage brukerreiser og lage UI og interaksjonsdesignet til de to webapplikasjonene. I tillegg til dette valgte Anna å utvikle en ny stilguide, tokens og komponenter til disse to applikasjonene som bedre møter WCAG kravene enn de eksisterende komponentene som Ferdia brukte. Resultatet ble to intuitive og enkle applikasjoner som oppfylte de viktigste brukeroppgavene for de to brukergruppene. BusBusiness ble lansert til mange turarrangører. Flere av disse bestiller mange hundre busser i måneden, og kan nå enkelt gjøre dette digitalt. BusNetwork gjør det nå mulig for mange små busselskaper å hekte seg på Ferdia sitt økosystem og kjøre turer for de store selskapene, noe som gir de store busselskapene mer fleksibilitet til å håndtere ordrene de får inn.

BusNetwork

BusNetwork-prosjektet bestod i å lage et planleggingsverktøy for små busselskaper som ønsker å gå over til å bruke digitale verktøy for planlegging. Applikasjonen gjør det mulig for busselskaper å jobbe sammen gjennom underleverandører og deling av bussbestillinger.

BusBusiness

For BusBusiness har Anna laget UI og interaksjonsdesign for en ordreapplikasjon rettet mot bedriftsrepresentanter . Applikasjonen gjør det mulig for en bruker å sende en bestilling til et busselskap, samt få sanntidsdetaljer og informasjon om bussen.